Pris från 9995 kr

Snabbavveckla ditt aktiebolag snabbt och smidigt

Vi har snabbavvecklat mer än 15 000 bolag och garanterar en enkel process.

Begär offert
Vi hjälper dig att lägga ner aktiebolag snabbt

Snabbt

Offert inom två timmar. Normalt kan vi sedan påbörja snabbavvecklingen inom några dagar.

Säkert

Vi garanterar att alla bolag kommer likvideras i vår regi. Vi säljer aldrig vidare ett bolag.

Lägg ner aktiebolag enkelt

Enkelt

Via vårt smidiga system går det snabbt att ladda upp det vi behöver. Resten hämtar vi automatiskt.

Så här enkel är snabbavveckling.

  • 1 Fyll i vårt webbformulär. Där laddar du upp aktuell balans- och resultatrapport.
  • 2 Få offert inom 2 timmar
  • 3 När offerten accepteras kommer du in i vår digitala checklista. Hämta uppgifter med BankID eller ladda upp handlingar.
  • 4 Köpeskillingen betalas ut och vi påbörjar snabbavvecklingen.
  • 5 Vi garanterar att bolaget läggs ner av oss och aldrig någonsin säljs vidare.

Allt detta ingår i vår snabbavveckling

  • Vi garanterar att bolaget likvideras i vår regi.

  • Vi betalar köpeskillingen omedelbart.

  • Snabb digital process.

  • Vi avregistrerar bolaget för f-skatt, moms och arbetsgivare.

  • Vi ser till att bolaget lämnar framtida årsredovisningar, deklarationer, skattedeklarationer och kontrolluppgifter

FAQ

Vanliga frågor

Hur förbereder jag mitt aktiebolag för snabbavveckling?

När vi köper ett aktiebolag för snabbavveckling så måste verksamheten vara avslutad och balansrapporten ska vara rensad. Vad innebär detta?

Vi har skrivit en längre artikel om att förbereda sitt aktiebolag för snabbavveckling. Den hittar du här.

Hur och när får jag betalt?

När du accepterar vår offert får du avtal för underskrift samt en digital checklista med saker vi behöver få av dig. Det är handlingar såsom kontoutdrag och skattekontoutdrag för bolaget. De flesta handlingar kan du hämta eller skriva under med BankID. När vi fått tillbaka alla dessa handlingar så betalar vi genast ut köpeskillingen till samtliga aktieägare i förhållande till hur många aktier varje person har. Ägs bolaget privat så betalar vi till ägarens privata konto och ägs bolaget genom annat bolag så betalar vi till ägarens företagskonto.

Hur avvecklar man ett aktiebolag?

Det finns flera olika sätt att avveckla ett aktiebolag. Oftast när man pratar om avveckling av aktiebolag så menar man frivillig likvidation. Vid en frivillig likvidation så upplöses aktiebolaget helt och sedan finns det inte mer. En frivillig likvidation tar normalt omkring ett år att slutföra och du kan läsa mer om det här.

Ett annat alternativ kan vara att fusionera in bolaget i ett annat aktiebolag. Denna variant bygger självklart på att man har fler aktiebolag. Det är också viktigt att komma ihåg att det övertagande bolaget i fusionen övertar det fusionerade bolagets alla åtaganden och skulder.

Om ett aktiebolag har fler skulder än tillgångar kan det vara aktuellt med konkurs. Då tar en konkursförvaltare över bolaget tills det att det är helt upplöst.

Ett aktiebolag som har en verksamhet som är värdefull för någon annan kan eventuellt säljas för att drivas vidare av någon annan. Då kan en företagsmäklare hjälpa till med att värdera bolaget och hitta köpare.

Det snabbaste och enklaste sättet att lägga ner ett aktiebolag är en snabbavveckling hos Bolagspartner. Läs mer om snabbavveckling här.

Likvidation eller Snabbavveckling?

Snabbavveckling är det enkla och prisvärda sättet att avveckla ett aktiebolag. Det innebär att vi köper ditt bolag och därefter snabbavvecklar vi det i vår regi. Till skillnad från en vanlig likvidation betyder snabbavveckling att du får pengar direkt och slipper sedan all administration. Vi sköter bolagets åtaganden fram tills dess att bolaget är helt upplöst. Till skillnad från många andra aktörer i branschen garanterar vi att bolaget kommer att likvideras av oss. Vi säljer alltså aldrig någonsin ditt aktiebolag vidare till någon annan

Läs mer om snabbavveckling

Vi ger dig professionell och snabb handläggning, du får hela köpeskillingen betald direkt och vi gör snabbavvecklingen enkel och säker för dig.

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Har du kunder som behöver snabbavveckla aktiebolag då och då? Då vill vi gärna hjälpa till. Som återförsäljare åt oss beställer du enkelt snabbavvecklingar åt dig själv och dina kunder. I vårt system har du fullständig överblick på alla pågående ärenden och får feedback om något saknas.

Läs mer om vårt erbjudande