Pris från 9995 kr

Likvidera aktiebolag – snabbt och smidigt

Vi är experter på att likvidera aktiebolag och har avvecklat mer än 15 000 bolag genom snabbavveckling. Vi garanterar att bolaget likvideras av oss.

Begär offert
Bolagspartner hjälper dig att likvidera aktiebolag.

Vad innebär det att likvidera ett aktiebolag?

Att likvidera ett aktiebolag innebär att ett bolag upphör på ett ordnat sätt. Alla tillgångar skiftas ut till bolagets aktieägare och därefter upplöses bolaget. Organisationsnumret slutar alltså att existera. Under likvidationen ska bolagets alla åtaganden avslutas och därför tar en likvidation normalt över ett år från start till slut.
Vi på Bolagspartner sköter hela processen åt dig och garanterar att bolaget likvideras i vår regi.

Vi hjälper dig att lägga ner aktiebolag snabbt

Snabbt

Offert inom två timmar. Normalt kan vi sedan påbörja avvecklingen inom några dagar.

Säkert

Vi garanterar att alla bolag kommer likvideras i vår regi. Vi säljer aldrig vidare ett bolag.

Lägg ner aktiebolag enkelt

Enkelt

Via vårt smidiga system går det snabbt att ladda upp det vi behöver. Resten hämtar vi automatiskt.

Så här enkelt likviderar du ett aktiebolag.

  • 1 Fyll i vårt webbformulär. Där laddar du upp aktuell balans- och resultatrapport.
  • 2 Få offert inom 2 timmar
  • 3 När offerten accepteras kommer du in i vår digitala checklista. Hämta uppgifter med BankID eller ladda upp handlingar.
  • 4 Köpeskillingen betalas ut och vi påbörjar avvecklingen.
  • 5 Vi garanterar att bolaget läggs ner av oss och aldrig någonsin säljs vidare.

Allt detta ingår vid likvidation av aktiebolag  • Vi garanterar att bolaget likvideras i vår regi.

  • Vi betalar köpeskillingen omedelbart.

  • Snabb digital process.

  • Vi avregistrerar bolaget för f-skatt, moms och arbetsgivare

  • Vi ser till att bolaget lämnar framtida årsredovisningar, deklarationer, skattedeklarationer och kontrolluppgifter

FAQ

Vanliga frågor om likvidation

Vad kostar det att likvidera ett aktiebolag?

Bolagsverkets avgift för frivillig likvidation är 1 100 kr. Dessutom krävs det att man gör en kallelse på okända borgenärer och det kostar 1 000 kr. Tänk dock på att aktieägare och styrelseledamöter normalt inte kan vara likvidator i bolaget. Därför tillkommer arvode till en likvidator som normalt är en advokat eller revisor. Dessutom tillkommer kostnader för rapportering under likvidationen, såsom årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Vårt arvode för snabbavveckling är 9 995 kr. Då ingår allt ovan. Dessutom får kunden ut pengar från bolaget direkt istället för när likvidationen är över.

Kan jag avveckla aktiebolag själv?

Om ditt aktiebolag ska läggas ner med frivillig likvidation så är det i de flesta fall så att du inte kan göra det själv. Under likvidationen företräds aktiebolaget av en likvidator. Om en aktieägare, styrelseledamot eller någon annan i ledningen ska få vara likvidator så krävs att aktiebolagets senaste årsredovisning har revisionsberättelse utan anmärkning. Det krävs också att personen har lämplig kompetens och erfarenhet. Bolagsverket kräver en meritförteckning som visar den tilltänkta likvidatorns kompetens.

Vid en snabbavveckling så kan du i de flesta fall själv samla ihop den dokumentation vi behöver för att ta över bolaget.

Kan man avveckla bolag med förbrukat aktiekaptial?

Ja vi kan snabbavveckla bolag med förbrukat aktiekapital. Det måste dock finnas ett eget kapital på minst 9 995 kr eftersom det är vårt arvode.

Snabbavveckla eller likvidera aktiebolag?

Snabbavveckling är det enkla och prisvärda sättet att avveckla ett aktiebolag. Det innebär att vi köper ditt bolag och därefter avvecklar vi det i vår regi. Till skillnad från en vanlig likvidation av aktiebolag betyder snabbavveckling att du får pengar direkt och slipper sedan all administration. Vi sköter bolagets åtaganden fram tills dess att bolaget är helt upplöst. Till skillnad från många andra aktörer i branschen garanterar vi att bolaget kommer att likvideras av oss. Vi säljer alltså aldrig någonsin ditt aktiebolag vidare till någon annan.

Läs mer om digital snabbavveckling

Vi ger dig professionell och snabb handläggning, du får hela köpeskillingen betald direkt och vi gör avvecklingen enkel och säker för dig.

Bolagspartner hjälper dig att avveckla aktiebolag

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Har du kunder som behöver avveckla aktiebolag då och då? Då vill vi gärna hjälpa till. Som återförsäljare åt oss beställer du enkelt snabbavvecklingar åt dig själv och dina kunder. I vårt system har du fullständig överblick på alla pågående ärenden och får feedback om något saknas.

Läs mer om vårt erbjudande