Pris från 9 995 kr

Avveckla ditt aktiebolag digitalt, snabbt och smidigt

Vår digitala process är det snabbaste sättet att avveckla ditt aktiebolag. Vi har avvecklat mer än 15 000 bolag och garanterar en smidig process.

Begär offert
Vi hjälper dig att lägga ner aktiebolag snabbt

Snabbt

Offert inom två timmar. Normalt kan vi sedan påbörja avvecklingen inom några dagar.

Säkert

Vi garanterar att alla bolag kommer likvideras i vår regi. Vi säljer aldrig vidare ett bolag.

Lägg ner aktiebolag enkelt

Enkelt

Via vår digitala plattform går det snabbt att ladda upp det vi behöver. Resten hämtar vi automatiskt.

Så här enkelt avvecklar du ett aktiebolag.


  • 1 Fyll i vårt webbformulär. Där laddar du upp aktuell balans- och resultatrapport.
  • 2 Få offert inom 2 timmar
  • 3 När offerten accepteras kommer du in i vår digitala checklista. Hämta uppgifter med BankID eller ladda upp handlingar.
  • 4 Köpeskillingen betalas ut och vi påbörjar avvecklingen.
  • 5 Vi garanterar att bolaget läggs ner av oss och aldrig någonsin säljs vidare.

Allt detta ingår när du avvecklar ditt aktiebolag  • Vi garanterar att bolaget likvideras i vår regi.

  • Vi betalar köpeskillingen omedelbart.

  • Snabb digital process.

  • Vi avregistrerar bolaget för f-skatt, moms och arbetsgivare.

  • Vi ser till att bolaget lämnar framtida årsredovisningar, deklarationer, skattedeklarationer och kontrolluppgifter

FAQ

Vanliga frågor

Hur förbereder jag mitt aktiebolag för snabbavveckling?

När vi köper ett aktiebolag för snabbavveckling så måste verksamheten vara avslutad och balansrapporten ska vara rensad. Vad innebär detta?

Vi har skrivit en längre artikel om att förbereda sitt aktiebolag för snabbavveckling. Den hittar du här.

Hur och när får jag betalt?

När du accepterar vår offert får du avtal för underskrift samt en digital checklista med saker vi behöver få av dig. Det är handlingar såsom kontoutdrag och skattekontoutdrag för bolaget. De flesta handlingar kan du hämta eller skriva under med BankID. När vi fått tillbaka alla dessa handlingar så betalar vi genast ut köpeskillingen till samtliga aktieägare i förhållande till hur många aktier varje person har. Ägs bolaget privat så betalar vi till ägarens privata konto och ägs bolaget genom annat bolag så betalar vi till ägarens företagskonto.

Kan jag avveckla aktiebolag själv?

Om ditt aktiebolag ska läggas ner med frivillig likvidation så är det i de flesta fall så att du inte kan göra det själv. Under likvidationen företräds aktiebolaget av en likvidator. Om en aktieägare, styrelseledamot eller någon annan i ledningen ska få vara likvidator så krävs att aktiebolagets senaste årsredovisning har revisionsberättelse utan anmärkning. Det krävs också att personen har lämplig kompetens och erfarenhet. Bolagsverket kräver en meritförteckning som visar den tilltänkta likvidatorns kompetens.

Vid en snabbavveckling så kan du i de flesta fall själv samla ihop den dokumentation vi behöver för att ta över bolaget.

Likvidation eller Digital Snabbavveckling?

Digital snabbavveckling är det enkla och prisvärda sättet att avveckla ett aktiebolag. Det innebär att vi köper ditt bolag och därefter avvecklar vi det i vår regi. Till skillnad från en vanlig likvidation betyder snabbavveckling att du får pengar direkt och slipper sedan all administration. Vi sköter bolagets åtaganden fram tills dess att bolaget är helt upplöst. Till skillnad från många andra aktörer i branschen erbjuder vi digital snabbavveckling och vi garanterar att bolaget kommer att likvideras av oss. Vi säljer alltså aldrig någonsin ditt aktiebolag vidare till någon annan.

Läs mer om digital snabbavveckling

Vi ger dig professionell och snabb handläggning, du får hela köpeskillingen betald direkt och vår digitala process gör avvecklingen enkel och säker för dig.

Bolagspartner hjälper dig att avveckla aktiebolag

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Har du kunder som behöver avveckla aktiebolag då och då? Då vill vi gärna hjälpa till. Som återförsäljare åt oss beställer du enkelt snabbavvecklingar åt dig själv och dina kunder. I vårt system har du fullständig överblick på alla pågående ärenden och får feedback om något saknas.

Läs mer om vårt erbjudande