Återförsäljare

Använder ni ofta lagerbolag i er verksamhet?

Då har vi ett mycket intressant erbjudande. Vårt webbaserade system gör det extremt enkelt och snabbt att beställa bolag, göra ändringar och följa alla ärenden under handläggningstiden på Bolagsverket. Huvuddelen av de bolag vi säljer förmedlas genom samarbetspartners såsom advokat- och redovisningsbyråer.

Beroende på era behov har vi två olika lösningar

1. Registrera er som återförsäljare i vårt system

Som återförsäljare går det väldigt fort att göra en beställning. Dina uppgifter är alltid förifyllda och framtida aktieägares och styrelsemedlemmars namn och adress fylls i automatiskt när personnumret matas in. Vi garanterar kompletta handlingar inom två timmar. Ni kan välja att få handlingarna på epost, vanlig post eller låta kunderna skriva under med e-legitimation var de än befinner sig i Sverige. 

Alla era beställningar är enkelt tillgängliga via webben och ni kan kontrollera status, eventuella kompletteringar och mer. Välj själv om faktura ska gå till er eller till det nya bolaget.

2. Använd vårt system i er egen verksamhet

Är lagerbolag en stor del av ert kunderbjudande? Eller har ni intern behovet av att låta personalen beställa lagerbolag snabbt och enkelt? Då kan vi erbjuda er marknadens snabbaste system samtidigt som ni sänker era kostnader avsevärt. Vi anpassar vårt system med era loggor och ert budskap. Kunden kommer direkt till er och beställer via era hemsidor. Beställningen bearbetas blixtsnabbt av oss och handlingarna med er logga skickas ut. Ni väljer själva om ni fakturerar eller om vi även ska hantera kundreskontra och kundsupport.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!