Vi är Sveriges största leverantör av lagerbolag

Varje år börjar tusentals bolag runt om i landet sitt liv som ett av våra Grundbulten AB. Förutom lagerbolag har vi ett brett utbud av bolagstjänster såsom ändringar i aktiebolag och snabbavvecklingar.

Vi är Sveriges största leverantör av lagerbolag

Vi är Sveriges största leverantör av lagerbolag och en ledande aktör in avveckling av aktiebolag. Varje år börjar tusentals bolag runt om i landet sitt liv som ett av våra Grundbulten AB. Förutom lagerbolag och snabbavvecklingar har vi ett brett utbud av bolagstjänster såsom ändringar i aktiebolag och digital aktiebok.

Vår affärsidé är enkelhet, trygghet och bästa möjliga pris. Med våra enkla formulär beställer du snabbt och lätt lagerbolag, ändringar och snabbavvecklingar till dig själv eller dina klienter. Du kan följa dina ärenden direkt online. Stöter du på problem är du alltid välkommen att ringa eller maila till vår kundtjänst. Snabb och personlig service är en självklarhet även med våra låga priser.

Bolagspartner är ett registrerat ombud till Bolagsverket. Vårt egenutvecklade IT-system kommunicerar helt digitalt med Bolagsverket vilket innebär att manuella fel minimeras. Detta är något som skiljer oss från merparten av våra konkurrenter och det gör att vi kan erbjuda en helt annan prisbild.

Bolagspartner grundades av Karl-Johan Tångby och Henrik Svensson. Vi har vårt huvudkontor i Lund och vi sysselsätter idag tio personer.

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Titta vidare under Återförsäljare för att se hur vi kan förstärka ditt kunderbjudande.