Kundmöte

Baker Tilly MLT

Baker Tilly MLT grundades 1980 i Malmö och har sedan dess vuxit och utvecklats till att omfatta kontor i Malmö, Lund, Trelleborg och Göteborg. Idag har de en personalstyrka på över 85 kompetenta och erfarna medarbetare. Deras omfattande expertis inom ägarledda bolag och deras starka lokala förankring gör dem till en ledande aktör i branschen.

För dig som företagare vill Baker Tilly MLT vara det självklara valet oavsett om du behöver hjälp med revision, redovisning, deklaration och skatt eller annan rådgivning. Besök dem gärna på deras hemsida.

Möte i Lund

Vi träffade Valon Makolli som är Auktoriserad Revisor och Partner på Baker Tillys kontor i Lund. Han är även marknadsansvarig på byrån. Valon visade runt i deras fina lokaler och vi satt ner och pratade företagande i allmänhet och snabbavveckling i synnerhet.

Hur var er upplevelse av att börja jobba med Bolagspartner?

Att komma igång med Bolagspartners digitala tjänst var smidigt och enkelt. Deras team är tillmötesgående och hjälpsamma under hela processen.

Vi på Bolagspartner har levererat bolagstjänster till Baker Tilly MLT sedan 2012. Att det blev Bolagspartner handlade redan från början om att vi låg i framkant tekniskt, till fördel för både rådgivare och slutkund. Idag används Bolagspartners digitala plattform för all snabbavveckling. Genom den digitala checklistan är det enkelt att följa processen, kontrollera status, och se eventuella kompletteringar för samtliga beställningar.

Vad i Bolagspartners tjänst har haft störst betydelse för er?

Dels Bolagspartners förmåga att skapa anpassade lösningar som matchar våra specifika behov men också deras tekniska plattform som gör det möjligt för oss att hantera bolagsadministration på ett effektivt sätt.

Tycker ni att lösningen skiljer sig från övriga tjänster på marknaden?

Ja, vi tycker att Bolagspartners lösning skiljer sig från andra liknande tjänster genom deras fokus på en användarvänlig digital plattform. Alltid utan att tumma på den personliga kundtjänsten.

Den digitala checklistan

I den digitala checklistan kan Baker Tilly MLT följa alla kunders snabbavvecklingar. Rådgivaren kan fördela arbetet mellan sig själv och slutkunden.

Med BankID kan kunden hämta de flesta viktiga uppgifter såsom bankkontoutdrag och skattekontoutdrag samt självklart skriva under avtal och fullmakt. Det blir enkelt för kunden och enkelt för Baker Tilly MLT.

“Samarbetet med Bolagspartner har stärkt Baker Tilly MLT, främst genom tillgången till en enkel och tillförlitlig digital plattform för hantering av bolagsadministration. Detta har tydligt bidragit till ökad effektivitet och noggrannhet i vårt arbete.”

Till vem skulle ni rekommendera Bolagspartner och varför?
Till revisions- och redovisningsbyråer som vill effektivisera hanteringen av snabbavveckling av aktiebolag. Bolagspartners plattform är användarvänlig och deras engagerade team är alltid redo att hjälpa till.

Vill din byrå prova ett modernt sätt att avveckla aktiebolag?

Vi arbetar idag med hundratals redovisningsbyårer och revisionsbyråer runt om i Sverige. Alltifrån stora företag som täcker hela landet medan andra är mindre med bara en eller två anställda. Alla är lika viktiga för oss.

Gör som Baker Tilly MLT och kontakta oss redan idag. Vi ser fram emot att förenkla ert arbete inom snabbavveckling av aktiebolag.

Kontakta oss