Nyheter

16 Feb 2018

Välkommen in till oss!

Undrar ni hur vi har det på kontoret?

08 Feb 2018

Ny hemsida!

Idag har vi lanserat en ny hemsida! Den ska förhoppningsvis göra det ännu enklare att beställa bolagstjänster från oss.

10 Aug 2017

Skapa din aktiebok direkt på vår hemsida!

Du har säkert sett att alla våra aktiebolag levereras med en webbaserad aktiebok. Men visste du att du kostnadsfritt kan skapa nya aktieböcker direkt på vår hemsida för dina andra bolag?Du skapar din aktiebok snabbt och enkelt här!

03 Aug 2017

Kan utländska medborgare köpa lagerbolag?

Hos oss startar du lätt ditt nya bolag. Även utländska medborgare kan snabbt och smidigt utnyttja vår tjänst. Det enda vi behöver extra är en passkopia. Vilka regler gäller för utländska medborgare? Aktieägare kan bo i vilket land som helst. Det finns däremot krav på styrelsens

22 Jun 2017

Midsommarafton stängt

På midsommarafton håller vi stängt. Det går självklart bra att lägga beställningar på lagerbolag och snabbavvecklingar som vanligt på vår web. Dessa kommer då att skickas ut måndag morgon. Glad midsommar!

01 May 2017

Snabbavveckling

Vi hjälper dagligen våra kunder med att avveckla bolag och vår process är både enkel och trygg!

09 Jan 2017

Aktiebolag fortsatt populäraste bolagsformen

Aktiebolag befäster sin position som den i särklass populäraste bolagsformen. Hela 72 % av alla bolag som startades under 2016 var aktiebolag.

13 Dec 2016

Inför årsskiftet

Årsskiftet närmar sig och med det blir flera bolagsfrågor aktuella. Oavsett om du ska starta eller avveckla så är det oftast klokt att göra det före årsskiftet.

21 Nov 2016

Avveckla innan vintern

Har du ett aktiebolag som du inte behöver längre? Passa på att avveckla bolaget innan årsskiftet! På det sättet sparar du mycket pappersarbete och kostnader, speciellt om du har bokslut den siste december.

07 Nov 2016

Bolagspartners lagerbolag Grundbulten AB – en kvalitetsstämpel

För att du ska komma igång så snabbt som möjligt med ditt nya bolag och för att vara säker på att allting fungerar, välj Bolagspartners bolag Grundbulten AB. Varje år börjar tusentals företag sitt liv som just en Grundbult. Det innebär att Grundbulten är en vanlig syn hos leverantörer och banker vilket kan göra det enklare för dig i början av ditt företagande.