Bayram Baran

"Media Ekonomi grundades 2008. Företaget har sex anställda som servar kunderna från kontor i Helsingborg och Malmö. Sedan 2010 använder de Bolagspartner som leverantör av lagerbolag och snabbavvecklingar."
Bayram Baran

Vad arbetar ni med?
– Redovisning, skatterådgivning, årsredovisningar, bokslut, deklarationer med mera – ja allt som rör företagets ekonomi.

Vad skiljer er från andra redovisningsbyråer?
– Vi var först i Skåne att erbjuda ekonomi- och redovisningstjänster på kundens hemspråk. Jag kommer själv från Turkiet och de flesta av våra kunder är företagare med utländsk bakgrund. Vi har över 200 klienter som betjänas på 7-8 olika språk och vi märker av en växande efterfrågan.

Vad fick er att anlita Bolagspartner?
– Vi inledde ett samarbete därför att Bolagspartner erbjöd bättre priser på lagerbolag än vår dåvarande leverantör. Behovet av deras tjänster har ökat eftersom det startas många fler aktiebolag sedan revisionsplikten slopades.

Hur fungerar samarbetet med Bolagspartner?
– Vi beställer lagerbolag av Bolagspartner till våra kunder. Det är ofta bråttom eftersom kunden vill komma igång med verksamheten så snabbt som möjligt. Bolagspartner ser till att det går undan och om man har några frågor är det bara att ringa så får man svar direkt. Vi anlitar dem även för snabbavvecklingar av aktiebolag.

Vad har ni för framtidsplaner?
– Vi planerar att öppna kontor i Halmstad och kommer att erbjuda våra tjänster på ännu fler språk framöver.