Låt oss avveckla ditt aktiebolag!

Vi är Sveriges ledande aktör inom snabbavveckling av aktiebolag. Med lång erfarenhet och tusentals avvecklade bolag varje år ser vi till att allting går enkelt och smidigt.

Vi har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges ledande leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag, stora som små.

Tidigare var vi även Sveriges största bolagsbildare men i april 2021 avyttrade vi vår lagerbolagsverksamhet till Fortnox. Sedan dess fokuserar vi helt på att lägga ner aktiebolag.

Vår affärsidé är enkelhet, trygghet och bästa möjliga pris. Med våra enkla formulär beställer du snabbt och lätt snabbavvecklingar till dig själv eller dina klienter. Du kan följa dina ärenden direkt online. Stöter du på problem är du alltid välkommen att ringa eller maila till vår kundtjänst. Snabb och personlig service är en självklarhet även med våra låga priser.

Bolagspartner är ett registrerat ombud till Bolagsverket. Vårt egenutvecklade IT-system kommunicerar helt digitalt med Bolagsverket vilket innebär att manuella fel minimeras. Detta är något som skiljer oss från merparten av våra konkurrenter och det gör att vi kan erbjuda en helt annan prisbild.

Bolagspartner grundades av Karl-Johan Tångby och Henrik Svensson. Vi har vårt huvudkontor i Lund och vi sysselsätter idag tio personer.

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Titta vidare under Återförsäljare för att se hur vi kan förstärka ditt kunderbjudande.