Låt oss avveckla ditt aktiebolag digitalt!

Vi har arbetat med bolagstjänster sedan 2010 och är idag Sveriges största leverantör inom snabbavveckling av aktiebolag. Varje år avvecklar vi tusentals bolag digitalt, stora som små.

Tidigare var vi även Sveriges största bolagsbildare men i april 2021 avyttrade vi vår lagerbolagsverksamhet till Fortnox. Sedan dess fokuserar vi helt på att lägga ner aktiebolag.

Vår affärsidé är enkelhet och trygghet till bästa möjliga pris. Med våra enkla formulär beställer du snabbt och lätt snabbavvecklingar till dig själv eller dina klienter. Du kan följa dina ärenden direkt online i vår digitala checklista. Checklistan kan enkelt delas med andra om du exempelvis hjälper en klient med avveckling eller om det finns flera ägare som ska bidra med handlingar. Stöter du på problem är du alltid välkommen att ringa eller maila till vår kundtjänst. Snabb och personlig service är en självklarhet även med våra låga priser.

Bolagspartner är ett registrerat ombud till Bolagsverket. Vårt egenutvecklade IT-system kommunicerar helt digitalt med Bolagsverket vilket innebär att manuella fel minimeras. Detta är något som skiljer oss från merparten av våra konkurrenter och det gör att vi kan erbjuda en helt annan prisbild.

Bolagspartner grundades av Karl-Johan Tångby och Henrik Svensson. Vi har vårt huvudkontor i Lund och vi sysselsätter idag tio personer.

Redovisningskonsult, revisor eller advokat?

Titta vidare under Återförsäljare för att se hur vi kan förstärka ditt kunderbjudande.