Om lagerbolag

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett tomt, nyregistrerat aktiebolag utan verksamhet som startas av ombud till Bolagsverket för att säljas vidare till kund. Finessen med lagerbolag är att kunden får tillgång till ett organisationsnummer direkt och kan därmed snabbt vara igång med att agera i aktiebolaget, såsom att skriva avtal.

Vad kostar det?

Våra lagerbolag kostar 1 995 kr plus moms. Det som tillkommer är Bolagsverkets avgifter på 3 400 kr. Den totala fakturan blir alltså på 6 369 kr inklusive moms. Vi skickar en faktura till ditt nya bolag tillsammans med bankfullmakten. Det innebär att du kan betala fakturan direkt från det aktiekapital på 25 000 kr som du satt in.

I priset ingår alla nödvändiga handlingar inklusive organisationsnummer inom två timmar. Vi sköter ändringsärendet hos Bolagsverket ända fram till registrering. Självklart ingår support, samt hjälp och tips på vägen. Beställ lagerbolag här.

Har lagerbolagen f-skatt?

Ett lagerbolag är ett tomt nyregistrerat aktiebolag som inte kan vara registrerat för moms eller f-skatt. Skatteregistreringen sker först när bolaget är sålt och kunden startar en verksamhet. Vi hjälper gärna till med ansökan för f-skatt, moms och arbetsgivare.

Om ett "lagerbolag" påstås ha f-skatt så är det inget lagerbolag. Då är det ett begagnat bolag. Sådana har vi aldrig handlat med och kommer aldrig göra.

Hur skriver jag under?

Du kan välja mellan tre olika sätt att få dina handlingar och skriva under dem på. I vårt orderformulär markerar du enkelt hur du vill göra.

Digital underskrift

Vi levererar samtliga dokument via e-post och alla nödvändiga handlingar kan du skriva under direkt på skärmen.  Det är det snabbaste sättet att köpa lagerbolag av oss.

Dokument på e-post

Vi levererar samtliga dokument via e-post. Du skriver ut, signerar och skickar tillbaka.

Dokument i brevlådan

Vi levererar samtliga dokument till din postadress. Du skriver under nödvändiga dokument och returnerar via post.

Support

Det går bra att kontakta oss för frågor om lagerbolag och andra bolagsärenden via telefon 0470 – 78 50 20 eller email lagerbolag@fortnox.se. Vi är tillgängliga vardagar mellan 9-12 och 13-17.

Fortnox