Sophie Lindell

"Baker Tillys filosofi är att hjälpa kunden i den ekonomiska vardagen, vilket innefattar allt från rådgivning till redovisning och revision. Bolaget har 17 medarbetare fördelade på två kontor, i Helsingborg och Höganäs, och ingår i världens åttonde största revisionsnätverk."
Sophie Lindell

Ni beskriver er själva som ”en roligare revisionsbyrå”, kan revision verkligen vara roligt?
– Många människor upplever revision som något grått och tråkigt. Vi vill på ett positivt sätt visa att vi gillar det vi gör. Vår förhoppning är att detta ska återspeglas både genom våra medarbetare och vår hemsida och grafiska profil. Servicekänslan och det personliga engagemanget är nämligen vårt viktigaste signum.

– Bra revision handlar om så mycket mer än bara siffror. Det personliga mötet och förtroendet måste också funka, annars väljer kunden någon annan. För min egen del är kundkontakten det roligaste.

Hur kom ni i kontakt med Bolagspartner?
– En kund ville ha vår hjälp med att starta bolag och rekommenderade Bolagspartner. Tidigare använde vi en annan leverantör av lagerbolag, men kunden påpekade att Bolagspartner var billigare. Bolagspartner besökte oss och presenterade sitt erbjudande. De gjorde ett gott intryck och sedan i våras har vi använt oss av dem som leverantör av lagerbolag. Hittills har vi startat ett tiotal bolag genom Bolagspartner och även gjort något namnbyte när det har varit bråttom.

Vad är det i Bolagspartners erbjudande som ni gillar?
– Det är enkelt och smidigt att använda deras tjänster och så har de hög tillgänglighet. De är lyhörda och öppna för nya förslag. För mig är service och tillgänglighet A och O, det är nämligen alltid bråttom när jag ska beställa lagerbolag åt kund. Att Bolagspartner dessutom är billigare än vår förra leverantör av lagerbolag gör ju inte saken sämre.

Hur kan ett scenario där ni använder Bolagspartners tjänster se ut?
– Revisorn kommer till mig och behöver ett aktiebolag åt en kund. Jag gör i ordning ett formulär där kunden får fylla i företagsnamn, styrelseledamöter och så vidare. När formuläret är klart loggar jag in på Bolagspartner och fyller i uppgifterna. Inom 1-2 timmar får jag kompletta bolagshandlingar med organisationsnummer tillbaka. Det är väldigt smidigt för kunder som snabbt behöver komma igång med sin fakturering, beställningar och så vidare.

Vad är viktigast att tänka på om man vill starta bolag?
– Det är viktigt att tänka igenom vad det innebär att äga ett aktiebolag, att vara ledamot och att sitta i en styrelse. Vilket ansvar har man, vad är viktigt att tänka på? Dessa aspekter är vi måna om att prata med våra kunder om innan de startar bolag.

Gör som Baker Tilly och registrera dig som återförsäljare idag!