Julstädning del 4 av 4 - Redo för nytt år

Fem arbetsdagar kvar och sista nyhetsbrevet för i år. Ännu finns det tid kvar både för att avveckla och starta bolag. 

Sista dag att få allting klart är 2019-12-30. Den dagen behöver vi samtliga efterfrågade handlingar tillbaka för att slutföra avveckling eller start. För bolagsstart behöver vi även bankintyg och betald faktura senast den dagen. Om vi ska öppna konto i Marginalen bank så är sista dag för beställning 2019-12-21 för att garantera öppnat bankkonto i år.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga mellan 9-17 alla arbetsdagar på telefon, mail och chat. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar.

Minskat krav på aktiekapital

Nästa år sänks kravet på aktiekapital från 50 000 kr till 25 000 kr. Vi kommer att ha bolag med 25 000 kr i lager under eftermiddagen den andre januari.

Vill du beställa ett bolag med 25 000 kr i aktiekapital går det bra att göra redan nu. Skriv i så fall önskemål om aktiekapital under “Övrig information” i sista steget av beställningsformuläret. Dessa bolag kommer att levereras den andre januari. Tänk dock på att om du väntar till nästa år går du miste om lågbeskattat utdelningsutrymme på 20%. För de allra flesta är det alltså bättre att trots allt starta i år. 

Uppdatera aktiebok

Innan julen drar igång på riktigt - passa på att uppdatera bolagets aktiebok. Alla våra lagerbolag levereras med en webbaserad aktiebok. Det gör den väldigt lätt att uppdatera och den kommer inte bort. Dessutom går det bra att använda aktieboken även till andra bolag som vi inte har startat. Så nu finns det ingen ursäkt längre för att ha en inaktuell aktiebok!

God Jul och Gott Nytt År!

Det enda som kvarstår för mig är att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Jag hoppas att vi på Bolagspartner får förtroende att leverera bolagstjänster till dig även nästa år!

Kontakta oss

Kontakta oss