Driva aktiebolag

Vi har flera tjänster för att förenkla administrationen runt att driva ett aktiebolag. Det kan gälla ändringar av alla typer, samt hjälp med Bolagsverket och Skatteverket. Vi har även en digital aktiebok som är kostnadsfri att använda. Förutom våra tjänster hittar du också information om aktiebolag. Detta är alltså en bra resurs för dig som driver eller funderar på att driva aktiebolag.

Ändra aktiebolag
Ändra aktiebolag
695:-* Beställ

Ändra aktiebolag

Saker och ting förändras i bolaget och ibland måste också viktiga papper ändras. Och när du hellre vill fortsätta fokusera på andra delar i företaget, avlastar vi dig. Snabbt och smidigt hjälper vi dig med ändringar som att byta bolagsnamn eller namn på styrelsemedlemmar, till exempel. En liten ändring kan ta tid och vara nog så omständlig att göra. Då kan det vara skönt att lämna allt till oss så löser vi det åt dig. Fyll bara i formuläret och berätta vad du vill ha hjälp med. Vi skickar sedan ut handlingar som du skriver under och skickar tillbaka till oss. Så gör vi ändringen åt dig.

Exlusive bolagsverkets avgifter
Aktiebok – aktiebolagets viktigaste dokument
Aktiebok – aktiebolagets viktigaste dokument
Gratis Beställ

Aktiebok – aktiebolagets viktigaste dokument

Aktieboken är aktiebolagets viktigaste dokument. Den innehåller ett aktuellt register över bolagets aktieägare och måste finnas enligt lag. Det är styrelsens ansvar att se till att aktieboken förs och hålls tillgänglig för allmänheten. När en aktie byter ägare ska ändringen genast antecknas i aktieboken.

Alla Bolagspartner lagerbolag levereras med en webbaserad, elektronisk aktiebok. Vår aktiebok är också kostnadsfri att använda för att föra aktiebok i valfritt aktiebolag.

OM VÅRA PRISER

Vår kostnad för att ändra bolag är 695 kr, oavsett ändring. Bolagsverkets ändringsavgifter tillkommer, avgifterna varierar beroende på ändring. Aktieinnehav registreras inte av Bolagsverket.
Läs mer

AKTIEBOLAGSFORMEN

Ett aktiebolag är ett företag där delägarna, alltså aktieägarna, inte har ett personligt ansvar för företagets skulder.
Läs mer

ORDLISTA

I vår ordlista hittar du förklaringar till alla begrepp och förkortningar du behöver känna till.
Läs mer

Har du frågor?
Kontakta oss gärna!

  • Vi ordnar lagerbolag
    på två timmar

Att tänka på

Den här listan är en sammanfattning av saker som är bra att ha redo vid en beställning

  • Samtliga dokument skickas till beställaren, vill ni ha dem på annat sätt var god ange det under Övriga uppgifter på webbformulärets sista sida
  • Vid avbruten order faktureras
    995 kr + moms.
  • Om vi behöver upprätta nya handlingar för en beställning debiterar vi 295 kr + moms.
  • Vi ställer ut fakturan på det nystartade bolaget. Den kan alltså betalas från det nyöppnade kontot med aktiekapitalet. Beställaren är alltid betalningsskyldig.

Bråttom? Välj Expresshantering. Lagerbolag på 30 minuter.

Låt bolagspartner
starta ditt aktiebolag